TARIEVEN

 

Behoudens een ander akkoord bedragen onze tarieven het volgende:

Vragen die u via Email tot ons richt kunnen we gratis beantwoorden. Wenst u liever de tijd en persoonlijke aandacht van iemand van onze medewerkers dan kan een consult meestal reeds binnen de week plaatsvinden. De vergoeding van het consult is €75 en dient te worden voldaan aan de medewerker bij aanvang van het consult. (wenst u liever een consult bij the founder van de VZW, dat is ook mogelijk maar pas zodra zijn agenda ruimte bied. Een consult bij the founder persoonlijk is enkel aanbevolen indien u zeer complexe uitdagingen voorziet of maandelijks een hoog sociaal inkomen wenst te verkrijgen of als ondernemer bijvoorbeeld wil leren hoe u belastingvrij kan ondernemen) Dergelijk consult kan soms pas na maanden plaatsvinden.

Wil u de prijzen inzake persoonlijke registratie ↓

Registratie

Uw nieuwe adres registratie/inschrijving via bevolkingsdienst wijzigen kan vlot. Dit kan binnen de 72 uur ingediend worden bij de bevoegde instanties.

Tarieven

  • 1 maand huur = 247 
  • 3 maand huur = €660 
  • 6 maand huur = €1.200

U kan ook opteren voor onze 1 of 2 jaar promotie.  Doorzenden van post is gratis.

Waarborg

Bij ons hoeft de huurwaarborg geen 3 x het huurbedrag te zijn dat dan ergens op een geblokkeerde rekening moet blijven staan. Dankzij onze diensten kan de huurwaarborg in sommige gevallen beperkt blijven tot slechts €250

Indien de cliënt vervolgens tijdig de huur van €247 bij aanvang van maand 2 en maand 3 voldoet dan kan bij aanvang van maand 4 de borgstelling worden aangewend om de huur en diensten bij de 4de maand te voldoen.

Opgelet: De waarborg van €250 rekenen we alleen indien de client huurt op maandbasis. Wie 3 maand of langer huurt is vrijgesteld van huurwaarborg (huurwaarborg = gratis)

2 jarige Overeenkomst

24 maand/2 jaar tarief = €2.700  Als ‘lange termijn’ client verkrijgt u meteen maar liefst 56 % korting. (dit komt neer op slechts €112 per maand) Dit dient uiteraard eenmalig te worden voldaan voor aanvang van de overeenkomst tot een periode van 2 jaar.

(ter vergelijking: indien u bij een vastgoedkantoor een leuke studio zou huren dan dient u maandelijks meer dan  € 500 huur te voldoen en 3 maand borgstelling. Bij ons is de huur slechts €112 en u heeft geen borgstelling te voldoen)

Voorafgaande adviezen voor hen die overwegen ons te consulteren:

Wie een ‘goedkoop’ advies wil adviseren we om zich te richten tot een ambtenaar binnen een OCMW kantoor. Daar hoort u ‘gratis’ de mening van een overheidsvertegenwoordiger. De waarde van dergelijk advies heeft meestal de waarde van wat u er voor betaalde 😉

Bij ons krijgt u naast de theorie ook onze praktijk ervaring van de afgelopen 17 jaar, onafhankelijk en vrij van enige overheidsinspraak kan u onze adviezen verkrijgen.

Binnen VZW OCMW staan we niet tegenover u, we staan naast u. We denken constructief met u mee. We handelen vanuit no-nonsens en een ‘out of the box’ gezond nadenken. We werden de afgelopen jaren groot door klein te blijven en hanteren voor iedereen een toegankelijk tarief.

Een verkennende consultatie inzake de uitdagingen waar u heden voor staat kan buiten kantoortijd aan €80 en binnen kantoortijd aan €50. Dit vrijblijvend consult zal meteen duidelijk stellen wat we voor u kunnen betekenen. (niet zelden verkrijgt de cliënt reeds bij dit consult een inzicht waardoor de cliënt zelfredzaam wordt)

Behoudens een andere overeenkomst wordt de staat van vergoeding of provisie bepaald volgens partijbeslissing, conform de bepalingen van billijke gematigdheid. Binnen de VZW zijn we resultaat gericht. Overtuigd van onze competenties zijn we vaak ook bereid om te werken op een no cure no pay basis. 

U kan een dossier ook online laten openen:

Het is in uw eigen belang, voorafgaand aan het consult, zo duidelijk en overzichtelijk mogelijk uw stukken door te mailen.

Mail ons een map met:

Z

- Uw concrete vragen en verwachtingen

Z

– Een korte samenvatting van de uitdaging waar u voor staat en uw verwachting naar ons toe

Z

– Een inventaris met uw stukken

Z

– Alle identiteiten van de betrokken partijen

Interesse in onze diensten?

Toegang tot onze website is voor iedereen gratis.

De opbouw van onze website en het beantwoorden van vragen via e-mail vraagt dagelijks veel tijd. Dit alles vergt een investering van onze energie en tijd. Het beheer van deze website en het online beantwoorden van uw vragen doen we gratis.

Met respect voor de inspanningen van onze medewerkers: Gelieve voor informatie bij voorkeur ons te contacteren via mail. Vragen die u meent via telefoon te moeten toelichten, bij voorkeur dagelijks tussen 18.00u en 19.00u

Tip: voorafgaande een telefoon contact met ons, voorzie alvast pen en papier zodat u meteen nota’s kan nemen.

Ons consulteren kan alleen na afspraak: via ons contactformulier of info@vzw-ocmw.be

Telefonisch +32 488 10 86 83 of WhatsApp +32 498 35 20 54

(voorafgaande het consult heeft u bij voorkeur reeds per mail uw vragen aan ons overgemaakt)